sexta-feira, 28 de dezembro de 2012

ensalão ΚΑΙ παγκόσμια κρίση πλήττει την οικονομία της Βραζιλίας.


ensalão ΚΑΙ παγκόσμια κρίση πλήττει την οικονομία της Βραζιλίας.

Glimmer διεθνούς κρίσης, ΦΥΛΛΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ 5 φορές με ΑΡΝΗΤΙΚΟ ευπρόσδεκτη.

Πηγές Gilmar
Συντονιστής του Κόμματος Κοινωνικής PS.Porto Velho / RO


Ο πρόεδρος, Ντίλμα Ρούσεφ, και η ομάδα του των οικονομικών αναλυτών να οδηγήσει σε οικονομική Βραζιλίας εγγύτητα ιστορία ζωτικής σημασίας. Η χώρα τελειώνει το έτος με έλλειμμα περίπου 6 δις δολάρια. Πρόκειται για ένα νέο στιγμή της κυβέρνησης του Ρούσεφ. Όντας με συγχωρεί που εισάγονται με σκοπό την ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανίας, η οποία οδήγησε τώρα μια εισβολή των δημοσίων δαπανών που παράγεται από τη μηχανή, τώρα πρόεδρος της Ασίας το δικαιότερο από ό, τι ποτέ, αυτή θα είναι η κηδεία του Εργατικού Κόμματος . PT, καθώς το κόμμα ετοιμάζεται για μια διαρκή μνημείο, τώρα η αντιπολίτευση απλά ξέρουν πώς να κάνουν carqueado να τελειώσει μυθολογία κήρυξε lionized από την ομάδα του mensaleiros


 Όπως είχα προβλέψει, η κυβέρνηση αυτή τη φορά παρέκταση τα όρια των δαπανών, και παρά την αυξανόμενη κρίση στις ευρωπαϊκές χώρες, και ιδίως στη Βραζιλία, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, όσον αφορά τη χορήγηση στα κράτη και τους δήμους, δεν έχουν παρακολουθήσει των εξόδων, εκμεταλλεύσεις ταμείου πολίτες ολοκληρωμένη. Αυτό δείχνει ότι η Βραζιλία είναι η διαδρομή τραπεζικό τομέα. Στην τρέχουσα διαχείριση, σύμφωνα με το περιοδικό Veja Το ενοποιημένο δημόσιο τομέα, που σχηματίζεται από την κεντρική κυβέρνηση (Υπουργείο Οικονομικών, την Κεντρική Τράπεζα και Κοινωνικής Ασφάλισης), πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις και τις κρατικές επιχειρήσεις, εκτός Petrobras και Eletrobras, κατέγραψε πρωτογενές έλλειμμα 5,51 δισ. ευρώ το Νοέμβριο . Πηγή / / SEE, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή από την Κεντρική Τράπεζα. Η αγορά είναι αρνητικά έκπληξη το γεγονός ότι, μόλις οι οικονομικοί αναλυτές πίστευαν ότι το πλεόνασμα θα οδηγήσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του εμπορίου. Αλλά το σοκ στην οικονομία γίνεται επί πληρωμή τόκων από 5,1 δισεκατομμύρια ρεάλ βάζει τη χώρα στο περιθώριο κινδύνου, το οποίο ονομάζεται Βραζιλία κίνδυνο.
Σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα του οργανισμού, ένα μεγάλο μέρος του ελλείμματος προέρχεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η οποία έληξε αυτή την περίοδο του έτους με αρνητικό ισοζύγιο 5,87 δισεκατομμύρια ρεάλ. Οι κυβερνήσεις των πολιτειών και των δήμων συνέβαλαν πλεόνασμα από 1,68 δισεκατομμύρια ρεάλ, και κρατικές επιχειρήσεις που συνδέονται άμεσα με την κυβέρνηση παρουσίασε πλεόνασμα 1,32 δισεκατομμύρια ρεάλ, η οποία μπορεί να βοηθήσει ακόμα τη χώρα σε αυτό χιονοστιβάδα διεθνή κρίση.
Με το αποτέλεσμα των μηνών Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, το συσσωρευμένο πρωτογενές πλεόνασμα σε 12 μήνες αποστασιοποιήθηκε περαιτέρω από το στόχο του ελέγχου της κυβέρνησης που είχε οριστεί για το τρέχον έτος, 139,8 δισ. ρεάλ. Σύμφωνα με την αρχή της ανταλλαγής εμπειρογνωμόνων και, μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, ο δημόσιος τομέας πρωτογενές πλεόνασμα έφθασε 82.690 εκατομμύρια ρεάλ, που αντιστοιχεί σε 2,06% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ). Με τον ίδιο τρόπο, επίσης, το χρονικό διάστημα του 2011, το μερίδιο κυμαίνονταν από 3,35% του ΑΕΠ. Μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, η οικονομία γίνεται επί πληρωμή τόκων ήταν ισοδύναμη με 1,93% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος. (ΑΕΠ)
Κεντρική του οργανισμού Τράπεζας είπε επίσης ότι ο δημόσιος τομέας ονομαστικό έλλειμμα διαμορφώθηκε στα 21.840 εκατομμύρια ρεάλ το Νοέμβριο. Η τιμή είναι πολύ πάνω από τα 4.699 εκατομμύρια ρεάλ προστέθηκε φέτος τον Οκτώβριο και 10.164 δισεκατομμύρια ρεάλ Νοέμβριο του περασμένου έτους. Η κεντρική κυβέρνηση παρουσίασε έλλειμμα ακριβώς 20,546 δισεκατομμύρια ρεάλ, ενώ οι κυβερνήσεις νομό και το κράτος αντιπροσώπευαν ακριβή πλεόνασμα 293,01 εκατομμύρια. Ημικρατικών Οργανισμών, με τη σειρά του, είχε ένα έλλειμμα που κυμαίνεται από 1.58,9 1590000000 ρεάλ θα.
Συσσώρευση κατά το έτος μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου, το ονομαστικό έλλειμμα του ενοποιημένου δημόσιου τομέα ποσό 112 070 000 000 ρεάλ, το οποίο ισούται με 2,79,98% του ΑΕΠ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών που έληξε τον Νοέμβριο, το έλλειμμα ακριβές ποσό 130 702 230 000 000 ρεάλ, ή χτύπησε το πλαίσιο του 2,98% του ΑΕΠ.
Τα επιτόκια σε υψηλά επίπεδα. Οι ενοποιημένες δημόσιες δαπάνες στον τομέα των 16,331 δισεκατομμυρίων ρεάλ προς το συμφέρον του δημοσίου χρέους σε εθνικό συναλλάγματος το Νοέμβριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας. Υπήρξε μια μείωση από τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο σε 17 δισεκατομμύρια δολάρια καταγράφηκε τον Οκτώβριο, καθώς επίσης και σε σχέση με το μήνα Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν το σύνολο ήταν 18.35. 98 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε μια έξοδο τόκου των 14.671.000.000 δολαρίων το Νοέμβριο, ενώ οι κυβερνήσεις των πολιτειών και των δήμων παρουσίασε δαπάνη 1,39 δισ. ρεάλ και κρατικές εταιρείες, από 271.980.000. Τον Ιανουάριο συσσώρευση χρόνο από το μήνα Νοέμβριο, τα έξοδα από τόκους του ενοποιημένου δημόσιου τομέα ανήλθαν σε 195.760 εκατομμύρια ρεάλ, που ισοδυναμεί με 4,85,99% του ΑΕΠ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών που έληξε τον Νοέμβριο, οι δαπάνες ανήλθαν 215340000000 ρεάλ, ή 4,91,99% του ΑΕΠ. Ενώ το δημόσιο χρέος αντιπροσώπευε το 35,80% του ΑΕΠ.
Τι πρέπει να κάνω; Με το αναρίθμητα recativas μέτρα για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης, και την οικονομική και μισθοδοσίας φορολογικών ελαφρύνσεων της χώρας και τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης (IPI) των διαφόρων ειδών, η κυβέρνηση άνοιξε μια αύξηση και τώρα πρέπει να πληροί το στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος του 2012 έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν μόλις το παραγωγικό βιομηχανικούς τομείς, με τεχνάσματα υπακοή στον τομέα της λογιστικής και τους νομικούς κανόνες που ισχύουν.
Τον Νοέμβριο, σύμφωνα με το περιοδικό Veja δημοσίευσε μια ιστορία ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γκουίντο Μαντέγκα, είχε ήδη παραδεχθεί ότι η πλήρης στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος 139 800 000 000 ρεάλ, δεν θα επιτευχθεί αυτό το έτος. Η κυβέρνηση θα θανατώσουν το αποτέλεσμα των επενδύσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Πρόγραμμα Γρήγορης Ανάπτυξης (PAC) και το Minha Casa, Minha Vida. Δεν είναι σαφές ποια θα είναι η αξία της έκπτωσης που δεν έχει ακόμη πλήρως ορίζεται από τον Υπουργό.
Ακόμη και με τη μείωση του Προγράμματος Επιτάχυνσης Ανάπτυξης (PAC), οι αριθμοί των δεικτών δείχνει ότι, για την εκτέλεση του οραματίστηκε ο στόχος, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα το κλείσιμο των λογαριασμών της αυτόν τον μήνα Δεκέμβριο του 2012. Στην τελευταία έκθεση του εθνικού δαπάνες των εσόδων που είναι αυτό που ελέγχει το σύνολο του προϋπολογισμού της Ένωσης, το λιοντάρι και η κυβέρνηση δήλωσε ότι προτίθεται να σκοτώσει 25,5. 99 δισεκατομμύρια πραγματικός στόχος για το έτος, η οποία θα μειώσει έως 114, 2,33 δισ. ρεάλ. Οι αριθμοί είναι ακόμη μακριά από το πλεόνασμα 82,70 δισ. ρεάλ καταγράφονται στην πορεία που ακολούθησε από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, ήδη λείπει λιγότερο από 4 ημέρες για τις κτήσεις της πόλης, και η οικονομία δεν ευνοεί το νέο εκλεγμένο στους δήμους των κρατών Βραζιλιάνικη ομοσπονδία, όλο το κράτος της Βραζιλίας υποφέρουν από την οικονομική κατάρρευση, προκάλεσε κρίση στην Ευρώπη, και η κρίση του mensalão δεν καλωσόρισε τους διεθνείς επενδυτές, ένα αποτέλεσμα το μικρό κράτος της Acre, Ροντόνια και λειτουργικότητα δημόσιο αίσθημα έρχεται δέρμα, αυτή η στροφή γύρω στο Nacional οικονομία. Κυβέρνηση των δύο κράτος διατηρεί 13 άτομα, τα δεδομένα που πήρε μια τεράστια πτώση στις πωλήσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μίλησα με όλους τους εμπόρους και περιπάτου camelogramo, και είπε ότι οι πωλήσεις ήταν πολύ κάτω από τις προσδοκίες της αγοράς, η καταναλωτισμό των εισαγόμενων προϊόντων ήταν υψηλότερες από ό, τι το προϊόν της εγχώριας βιομηχανίας, λόγω των υψηλών επιτοκίων και άδικο φόρους που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και τις δημοτικές
Αλλά τι να κάνουμε γι 'αυτή την κατάσταση;
Από την πρότασή σας! () ()

Nenhum comentário:

Postar um comentário