sexta-feira, 28 de dezembro de 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΟΧΙ ΛΥΣΗ!




ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΟΧΙ ΛΥΣΗ!
Επαρχίες αμφισβήτησε το Νόμπελ Ειρήνης, αλλά εν τω μεταξύ, χιλιάδες depessoas πεθαίνουν από την πείνα και το κρύο.


Πηγές Gilmar
Συντονιστής βάση
Κόμμα Social.PS 30
Πόρτο Βέλο / RO.


Αυτό είναι το ερώτημα που ακούμε περισσότερο αυτές τις μέρες! "Με τόσους πολλούς πολέμους συμβαίνει τώρα, φανταστείτε πώς θα υπάρξει ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο του σκότους"; Πολλοί πεθαίνουν από την πείνα στην Αφρική, ενώ άλλοι επωφελούνται από το θάνατο των υποτρόφων τους. Όπως κάθε μέρα που περνάει βλέπει μόνο περισσότερη βία και τη δολοφονία αθώων. Πώς ξαφνικά μια νέα ημέρα θα ξημερώσει όταν η ειρήνη θα βασιλεύει εδώ; Υπάρχει αυτή η μέρα; Μερικές ιερό βιβλίο μιλά για εκείνη την ημέρα και πότε; Είναι μια λύση για τον σημερινό κόσμο εκεί;

Στις γραφές λέει ότι η ειρήνη θα έρθει στο αντίχριστος εξαπατήσουν για να επιτευχθεί, αλλά μετά από τριάμισι χρόνια ειρήνης oh yes η μεγάλη δοκιμασία που συμβαίνει, αυτό είναι μια βιβλική λογική, η χριστιανική άποψη.

"Τίποτα δεν θα ωφελήσει τόσο την ανθρώπινη υγεία και την αύξηση της πιθανότητες για επιβίωση της ζωής πάνω στη Γη, καθώς η εξέλιξη σε μια χορτοφαγική διατροφή. Χορτοφάγους Η σειρά της ζωής, με σωματικές επιπτώσεις του, επηρεάζει την ιδιοσυγκρασία των ανδρών με τέτοιο τρόπο που βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την πεπρωμένο της ανθρωπότητας. "
Θεωρίες συχνά έχουν την πρόθεση να κάνουν τον κόσμο πιο κατανοητή στους συνομιλητές τους, και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να εξηγήσουν και να αναπτύξουν πιθανές προβλέψεις για το μέλλον. Είναι δίκαιο να πούμε, στις διεθνείς σχέσεις, τις θεωρίες θετικιστική, δηλαδή πιστεύουν σε καθολικές αλήθειες και επιστημονικά, και μετα-θετικιστική θεωρίες, δηλαδή, αυτούς που αμφισβητούν τη νομιμότητα της επιστημονικής γνώσης και η πρόκληση επιστημολογικές, μεθοδολογικές και θεωρητικές του κυρίαρχου λόγου. Έχουμε ακόμα μιλάμε για θεωρίες μετα-, καθώς ορισμένες πρόσωπα του κονστρουκτιβισμού. Ο ρεαλισμός και η νεο-ρεαλισμός είναι τα κυρίαρχα ρεύματα της σκέψης στις διεθνείς σχέσεις, αν και σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για την αποκέντρωση και τον κατακερματισμό στον τομέα
Σε μια εποχή που η μοίρα του κόσμου είναι υπό έλεγχο πριν από την οικονομική κρίση, τι θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε μια κρίση αδίστακτη και αυξανόμενη δυσαρέσκεια στους δρόμους, η Ευρωπαϊκή Ένωση μπλοκ που συγκεντρώνει 27 χώρες και μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους, κέρδισε χθες Νόμπελ Ειρήνης Βραβείο χώρες με υψηλά ποσοστά παιδικής και ενηλίκων έγκλημα, τον πόλεμο για σχεδόν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, παγκόσμια οικονομία στα πρόθυρα της κατάρρευσης, και μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να γιορτάζουν το Νόμπελ Ειρήνης. Μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι κάτι περισσότερο από μια προσφυγή στο εγώ να κατέβει στην προσωπικότητα. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να αλλάξει τα πράγματα και να κάνουμε abito, αλήθεια το μυαλό, δεν θα ήταν δυνατή. Ομοίως, ενώ έχουν πληγεί από μια τεράστια παγκόσμια κρίση, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ανέβει από τη βαθιά εσωτερική σοφία μας να κατανοήσουμε τον εαυτό του, η οποία μελετά να θεσπίσει, πριν από αυτή την κρίση, Avalanche σε όλες τις ηπείρους. Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στον πόλεμο, δεν μπορεί να υπάρξει χαρά με την έλλειψη του ψωμιού στο τραπέζι, δεν μπορεί να υπάρξει ευτυχία, ενώ οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν, και να καταλάβουν ότι είναι αδύνατο να μιλήσουμε για την ειρήνη, και να παίξει το βραβείο, την ειρήνη, αν τα μισά μια ήπειρος που πεθαίνουν από την πείνα. Η παγκόσμια ειρήνη, δεν προνομιούχες χώρες, και ναι, σε περιοχές όπου δεν μπορούν να κάνουν καλλιέργειες φρούτων, όλοι οι ηγέτες αναζητούν την ειρήνη, αλλά κανείς δεν φαίνεται να ανησυχούν γι 'αυτήν.
Ν. Σρι Ραμ, δήλωσε: Είναι απαραίτητο, από καιρό σε καιρό, retirarmo μας εντελώς από τις συνήθεις δραστηριότητες μας για την εξέταση του εαυτού μας, εξετάζοντας τον σκοπό μας στη ζωή και την εξέταση, και πάλι τον τρόπο με τον οποίο όλοι ζουν και εργάζονται στην επίπεδα. Ενώ είμαστε απορροφάται σε κανονικές ανησυχίες μας, μας σέρνει δυναμική συνήθειες του παρελθόντος? Σκέφτονται και να αισθάνονται τον ίδιο τρόπο όπως και πριν και μετά βίας το χρόνο να σταματήσουμε και να σκεφτούμε πού βαδίζουμε. Θα πρέπει συνεπώς να βρει χρόνο για περισυλλογή, για να εξετάσει αυτά τα πράγματα τα οποία είναι θεμελιώδους ενδιαφέρον για τη ζωή. Ανάμεσα σε τόσες πολλές θρησκείες πολέμους φαίνεται να έχουν χάσει το σημείο εκκίνησης για να δώσει εξηγήσεις για τη συμμετοχή ξένων κεφαλαίων τους, όπως το ίδιο το σύστημα mecanizadamente, εξουδετέρωσε τις προσδοκίες της παγκόσμιας κοινωνίας που ασχολείται με έναν κόσμο χωρίς πολέμους και χωρίς όρια για την πρόσβαση όλων είναι άνθρωπο.
 "Για περισσότερο από έξι δεκαετίες, από τη συμβολή στην προώθηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων." Ήταν ένα ενέσιμο μνήμη, ειδικά στη νεολαία. Οι Ευρωπαίοι απογοητευμένοι με το έργο της Ένωσης, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι η ήπειρος, στο διχασμό, έζησε περίοδο πολύ χειρότερα: την καταστροφή σε δύο παγκόσμιους πολέμους.
 Προφανώς, ολόκληρος ο τρόπος ζωής μας χρειάζεται μια πλήρη μεταμόρφωση και όχι άμεση, μια απλή μετατροπή, αλλά αυτό γίνεται σύμφωνα με μια νέα θεώρηση της οικονομικής πολιτικής που αντιμετωπίζει συνεργάτη τους ανθρώπους, που είναι δυνατόν. Αν πρέπει να έχετε ένα όραμα της ειρήνης και της Αδελφότητας? Θα πρέπει πρώτα να δούμε μέσα μας, να αποκτήσουν τον έλεγχο των εξωτερικών πραγμάτων, και να κάνουν κάτι πιο πολύτιμο από μια απλή επιθυμία, μια όμορφη και υπέροχη σχέση με όλους ότι η ζωή. Αυτό είναι επίσης ένα όραμα των δυνατοτήτων μας για επέκταση οικονομικός εταίρος της πολιτικής, να απαλλάξουν τον κόσμο από αυτό το χρίσμα cata που είναι βαθιά γνώση μας.
Ο πρόεδρος του Νόμπελ Ειρήνης και πρώην Πρωθυπουργός της Νορβηγίας Thorbjoern Jagland, το πολιτικό μήνυμα ήταν άμεση: «Αυτό είναι ένα μήνυμα προς την Ευρώπη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα να προχωρήσει" .
 Δεν μπορεί να υπάρξει παγκόσμια ειρήνη χωρίς ειρήνη στις καρδιές μας. Πριν ο κόσμος μπορεί να οργανωθεί στη βάση της αδελφοσύνης και έτσι μπορείτε να κρατήσετε αυτή την οργάνωση, πρέπει να έχουμε μέσα μας το πνεύμα της αδελφοσύνης. Αυτό, στην πραγματικότητα, χρειάζεται να καλλιεργηθεί, φυσικά και αυθόρμητα ξεπηδούν μέσα μας όταν ήμασταν χωρίς λανθασμένους τρόπους σκέψης μας και το αίσθημα και δράση. Αν είχαμε την αθωότητα ενός παιδιού, και την αδυναμία ενός ηλικιωμένου αισθανόμαστε ότι ήταν προσελκύονται από όλα αυτά είναι ωραία στη ζωή, και όχι για τα πράγματα που θα σταματήσει να φοράει τόσο μάταια και ευάλωτοι και εμείς δεν θα ζούμε, σαν ένα ξηρό φύλλο παίζουν ανατινάχθηκε από τον άνεμο.
Ένας χάρακας πρέπει να ενσωματώσει τα γεγονότα ότι η έννοια της κινητοποίησης του κατευνάσουν ένα σύστημα το οποίο είναι κατεστραμμένο, και να αναζητήσουν βιώσιμες λύσεις για να αποτρέψει τους ανθρώπους του να καταναλωθεί από την εσωτερική φθορά, θα πρέπει να υπάρχει μια φιλοσοφία και ισχύει εκεί, στην πρακτική ζωή? Θα πρέπει να είναι είναι σε θέση να τηρήσει όλα όσα συμβαίνουν, δεν παρατηρώντας τη μεγάλη μάζα της ανθρωπότητας, αλλά μια ευρύτερη άποψη και κάτι απρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι, στην πραγματικότητα, μπορείτε να απολαύσετε ένα σημείο του βαθιά εσωτερική σχέδιο. Υπάρχουν πολλοί, αλλά ίσως το κυριώτερο που πρέπει; «Δεν είναι μια τυφλή οπαδός του πλήθους, ένα κόμμα ή μια αίρεση, αλλά να είναι ο μαέστρος της δικής τους γονείς του, και δεν παρεμβαίνει με τη νομιμότητα των άλλων." Απόσπασμα για την ανάθεση πριν από πολλά χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε η αναταραχή της κρίσης, ανέτρεψε πολλά αγαπημένα, μεταξύ των οποίων και το αμερικανικό πολιτικό Gene Sharp επιστήμονας, ο πρόεδρος και τα ρωσικά θρησκευτικούς ηγέτες. Η ποιότητα της οδήγησης δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους που θεωρούνται σημαντικά ή αποκαλούμενο ηγέτες των πιόνια, αλλά για όλους. Σε κάθε άτομο υπάρχει μια σπίθα της δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας, αλλά μόνο στο βαθμό που η σπίθα εκδηλώνεται, θα μετατρέψει προοδευτικές δυνάμεις τους στόχους και τα ιδανικά μας θα είναι μια ζωή ΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κοινωνιολογική, οικονομική και βιώσιμη.
Βρυξέλλες, έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, γιόρτασε την επισκευή σε αυτό που πολλοί περιγράφουν ως «ιστορική λήθη". Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy δήλωσε ότι η ΕΕ είναι «η μεγαλύτερη ειρηνοποιός στην ιστορία." Ξέρω ότι όλα τα τμήματα έχουν υποβληθεί σε περιπέτειες, όμως, όπως γνωρίζουμε, όλοι οι πραγματικά μεγάλες κινήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν αποτυχίες πριν βρείτε όλες τις μεγάλες επιτυχίες και νίκες έχουν επιτευχθεί μέσω βημάτων, επαναλαμβανόμενες αποτυχίες. Έτσι εκεί έχουμε να αισθάνονται κατάθλιψη, γιατί δεν είναι τόσο σοφός ή τόσο ισχυρή όσο θέλουμε να είναι. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τόσο πολύ ο αριθμός και η ποιότητα. Και η ποιότητα που χρειάζεται είναι η εσωτερική καθαρότητα, όχι αυτό που ensoberbessa, αλλά μια ένωση που ενοποιεί τα εταιρικά συμφέροντα του έθνους, ή ένα λαό που χρειάζεται προσοχή, για να είμαστε υπερήφανοι για την τιμή.
"Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για τις προσπάθειες που η Ευρωπαϊκή Ένωση έπρεπε να διατηρήσει την ειρήνη στην Ευρώπη και έχουν ανταμειφθεί", δήλωσε ο Rompuy. «Η Ευρώπη έχει περάσει από δύο εμφύλιους πολέμους τον 20ο αιώνα και ιδρύθηκε χάρη της ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση."
Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ, ένας από τους τεχνίτες δημιουργία του ευρώ, επίσης γιορτάζεται. Σε δήλωσή του, ο ίδιος δήλωσε ότι το βραβείο ήταν μια "... ενθαρρύνει να συνεχίσει την πορεία της ενωμένης Ευρώπης." Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το εκτελεστικό όργανο της μπλοκ, José Manuel Barroso, δήλωσε ότι το βραβείο ήταν η απόδειξη ότι η ΕΕ ήταν «κάτι πολύ πολύτιμο."
Ο ενθουσιασμός δεν συμμερίζονται Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει. Έχει διατελέσει υπό πίεση από τους ευρωσκεπτικιστές στο Συντηρητικό Κόμμα να υιοθετήσει μια σκληροπυρηνική ομιλία του στις Βρυξέλλες.
Στη Βραζιλία resulante μέρος αυτής της αντίληψης είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά την κρίση, οι περισσότεροι άνθρωποι, δηλαδή μικρά πανεπιστήμιο εμπνέει τις προσδοκίες σας με τον τρόπο που ο πρώην πρόεδρος καλαμάρι οδήγησαν τη χώρα στη μέση της κρίσης. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη διεθνή κρίση, η οποία τιμωρεί σοβαρά την Ευρώπη και την Ελλάδα ειδικότερα. "Ερχόμαστε από μια χώρα που είχε επιλεγεί ως το θέμα της ευρωπαϊκής κρίσης», δήλωσε ο Τσίπρας στην αρχή της συνεδρίασης. Λούλα, ο οποίος νωρίτερα αυτό το μήνα ήταν στο Παρίσι, στο «Φόρουμ για την κοινωνική πρόοδο», συμφώνησε με Τσίπηρας ότι οι πολιτικές λιτότητας που τιμωρούν περαιτέρω ευρωπαίων εργαζομένων και είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η πορεία της ανάπτυξης από την κρίση και την πρόληψη εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.
Το βραβείο, δίνοντας παράλληλα ώθηση κακοποιημένες εικόνα στο μπλοκ, τελικά εκθέτοντας αποκλίσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά με την κατεύθυνση της ενιαίας ηπείρου. Το Νόμπελ Ειρήνης ιδρύθηκε στη χώρα της Νορβηγίας, η οποία σήμερα αποκαλύπτει βαθιά αντι-Ευρωπαϊκής Ένωσης. Νορβηγία έχει δύο φορές απορρίφθηκε από πρωτοβουλίες δημοψήφισμα για να μπείτε στο μπλοκ (το 1972 και το 1994), και μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 84% των Νορβηγών ΕΕ αντιτίθενται.
«Θεωρώ παράλογο!" Αντέδρασε Olaussen Heming, ηγέτης μιας οργάνωσης που μάχεται ενάντια νορβηγική ένταξη στο μπλοκ.
Vivien Pertusot, το Γαλλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (IFRI) στις Βρυξέλλες, υπερασπίζεται την επιλογή του Νόμπελ Ειρήνης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Γι 'αυτόν, η στιγμή της κρίσης, το βραβείο μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους Ευρωπαίους, «δεν οφείλεται κατά κύριο λόγο για να παραιτηθεί." Αλλά ο κριτικός των πολιτικών λιτότητας που έχουν επιβαρύνει τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα η νεολαία. Τσίπρας είπε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει το ταξίδι του μέσω του διεθνούς Βραζιλία αισθάνεται ότι εδώ επειδή η κυβέρνηση του Λούλα απέδειξε στον κόσμο ότι είναι δυνατόν για να πετύχει αντιμετωπίζει την κρίση με εναλλακτικές διαδρομές. Λούλα ρώτησε αν οι Έλληνες πιστεύουν ότι η κρίση τελειώνει και Tsaris ήταν ανένδοτος να πω όχι. "Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, έλαβε € 140 δισεκατομμύρια σε δάνεια. Από το ποσό αυτό, μόνο $ 19 δισεκατομμύρια πήγαν στην πραγματική οικονομία. Αυτά τα δάνεια που μας καταδικάζουν σε διαρκή ύφεση, επειδή δεν έχουμε καμία δυνατότητα να καταβάλει το χρέος. " Και, επίσης, σημείωσε ότι υπάρχει ένα πολιτικό πρόβλημα, γιατί αυτό είναι έτος εκλογών στη Γερμανία και την Angela Merkel, η Γερμανίδα Καγκελάριος και ο ηγέτης στις ευρωπαϊκές πολιτικές λιτότητας, απρόθυμοι να δεχτούν ότι το πρόβλημα απέτυχε. "Αυτό το βραβείο είναι καλά άξιζε, διότι στέλνει ένα μήνυμα ορισμένους Ευρωπαίους που ξεχνούν πραγματικότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πρώτη πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει σε όλη τη διαδρομή προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Χτίζουμε στερεά σχηματισμούς και θετική », λέει οι κριτικοί για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ονομάζεται« ευρωσκεπτικιστές », που δεν αναγνωρίζονται για τη χορήγηση του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης για το μπλοκ των 27 εθνών, ανακοίνωσε χθες. "Οι άνθρωποι που πλήττονται βάναυσα από την παρούσα κρίση. Το μέσο εισόδημα μειώθηκε κατά περίπου 40%, το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 25 μονάδες τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το επίσημο ποσοστό ανεργίας είναι ήδη 26%. Ανάμεσα στους νέους, υπερβαίνει το 50%. "Τσίπρας ανέφερε επίσης τις ευρωπαϊκές στατιστικές που, αυτή τη στιγμή, το ένα τρίτο του ελληνικού πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. "Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι η Ελλάδα, μια χώρα στην καρδιά της Ευρώπης, στην ανάπτυξη, με κατά κεφαλήν εισόδημα των ανεπτυγμένων χώρα αντιμετωπίζει σήμερα μία ανθρωπιστική κρίση," lamentou.O τόνος της κριτικής ήταν ιδιαίτερα σε σχέση με το ρόλο στην επίλυση και οικονομικά προβλήματα στην απόδοση των ευρωπαϊκών απεσταλμένους σε διεθνείς κρίσεις, όπως είναι οι εσωτερικές συγκρούσεις στη Λιβύη και τη Συρία και τον πόλεμο στο Ιράκ.
Εκπρόσωπος των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας, Βάτσλαβ Κλάους, χλεύασε το βραβείο, λέγοντας ότι ήταν ένα κακό αστείο. Για να δώσει μια ευθυμία μόχλευση στην τελευταία ομιλία του πρώην Προέδρου καλαμάρι, σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα, άφησε ένα μήνυμα αισιοδοξίας που εξακολουθεί να αντανακλάται από τις αρχές ότι το πρόβλημα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κρίση, και ότι αυτό μπορεί να να θεωρηθεί μια ένεση την αυτοεκτίμηση για τις χώρες που βρίσκονται στο χέρι στο τρόπαιο, το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, "θυμάμαι ότι στις 22 του Δεκεμβρίου, 2008 πήγα στην κρατική τηλεόραση για να αντιμετωπίσει το έθνος, δήλωσε ο Βραζιλιάνος καλαμάρι , υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας, λέγοντας ότι οι άνθρωποι δεν θα αγοράσουν επειδή φοβόμουν να χάσει τη δουλειά του. Πήγα στην τηλεόραση και έκανε μια δήλωση λέγοντας ότι ήταν αλήθεια ότι είχε την έναρξη της κρίσης, και ότι η κρίση στη Βραζιλία θα ήταν ένα μικρό κύμα. Αλλά τι θα γινόταν αν οι άνθρωποι δεν ήταν ψώνια, τότε ναι, η κρίση θα φτάσει στη Βραζιλία. Τι συνέβη εκείνη τη στιγμή; Για πρώτη φορά στην ιστορία της Βραζιλίας, οι τάξεις Γ, Δ και Ε που καταναλώνεται περισσότερο από τις κατηγορίες Α και Β. Λούλα »σημείωσε επίσης ότι, ακόμη και στην τρέχουσα κρίση, φέτος δημιουργήθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας στην επίσημη Βραζιλία και μάζα μισθών αυξήθηκε κατά 4,8%. Που έληξε.
Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Νορβηγίας, Akhtar Chaudhry, δήλωσε ότι η επιτροπή Νόμπελ έδειξε ότι είναι έξω από τον έλεγχο των Νορβηγών. Η χώρα απονέμει το βραβείο δύο φορές, αλλά αρνήθηκε την είσοδο στο ευρωπαϊκό μπλοκ.

Nenhum comentário:

Postar um comentário